Betalen en tarieven

Tarieven

Hieronder vindt u de actuele lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit1.

Uw nota

Als service naar u behandelen wij op nota en bieden wij uw nota via Infomedics rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar aan, waarna uw zorgverzekeraar het deel van de nota dat binnen de vergoeding van uw aanvullende tandartsverzekering valt uitbetaalt.
Indien van toepassing ontvangt u van Infomedics een restnota voor het deel dat niet vergoed wordt; ontvangt u liever alle nota’s zelf, dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Vanaf 2020 verstuurt Infomedics onze nota’s die niet (of deels) door de zorgverzekering vergoed worden digitaal; hiervoor geven wij – indien bij ons bekend – uw mailadres en 06-nummer door aan Infomedics.
Mocht u de nota op een ander mailadres willen ontvangen, dan kunt u dit aan ons doorgeven door vanaf dat mailadres een mail te sturen.
Als u de nota per post wilt blijven ontvangen, dan kunt u dit bij ons aangeven en passen wij dit aan in ons systeem; als er geen mailadres bij ons bekend is, dan ontvangt u de nota automatisch per post.

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg; daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics.
Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.
Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in.

Betalingsregeling Infomedics >>>

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald. 

 

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Telefoonnummer: 036 – 203 1900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.